Возен ред

mapa-patista.jpg

Добредојдовте на нашата веб страница, тука може да се информирате за возниот ред на локалните и за меѓународните дестинации, како и за сите наши новини кои Пелагонија бус ќе ги има.

Facebook Slide LikeboxАвтобуска станица Прилеп
„Пелагонија Бус „ - ДООЕЛ Прилеп

Бул. Гоце Делчев бр. 79
7500 Прилеп, Македонија

avtobuskaprilep@gmail.com

avtobuska@bmoil.com.mk 

 

+389 (048) 400 307
+389 (075) 448 023

Copyright © Elkom Group 2023. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search