Автобуска станица
Прилеп

      Добредојдовте на нашата веб страница, тука може да се информирате за возниот ред на локалните и за меѓународните дестинации, како и за сите наши новини кои Пелагонија бус ќе ги има.

  Ви посакуваме среќен пат!

Електронски билет со „QR code“
Електронски билет со „QR code“
За да се воспостави целосна контрола на патниците кои излегуваат од автобуската станица, воспоствивме бариерен контролен систем кој дозволува излез само на оние патници кои патуваат и имаат купено патен билет. На истиот билет е испечатен единствен QR code за тој билет кој дозволува излез до 2 пати на еден патник на една бариера. Ова е од причина да може да се користат услугите од Маркетот во рамките на Автобуската станица.
Постапката за премин е дноставна и се состои од покажување на кодот пред скенр камерата вградена на горната страна на бариерата од висина од 20 до 30 сантиметри. По звучниот сигнал следи и визуелна зелена стрелка која го потврдува одобрениот излез на перон. Секој патник поминува посебно со својот билет.
Во блиска иднина овој код ќе го добиваат електронски сите патници кои ќе купат електронски билет преку интернет апликација или дирекно до веп страната на Автобуска станица - Прилеп.
Наслов
Наслов
Кратко објаснување за услугата, кратко објаснување за услугата
Image
IMO Dangerous Goods
Break Bulk Cargo
Break Bulk Cargo
Break Bulk Cargo
Break Bulk Cargo
Break Bulk Cargo
Маркет
Image

Работно време

Кафе маркетот роботи секој ден од 06:00 до 22:00 отворен за сите посетители на автобуската станица

НОВИ ЛИНИИ

Image

Нашите Соработници

Нашата главна цел е да ве советуваме и заедно да дојдеме до најдоброто решение за вас
кога станува збор за вашето патување.
Со помош на нашите партнери ви нудиме сигурен и навремен транспорт до вашите финални дестинации.
Во овој контекст ви ги преставуваме нашите партнери:

„РОМАН ПРИЛЕП“ АД ПРИЛЕП

Image

„ТРАНСКОП“ АД БИТОЛА

Image

„ГАЛЕБ“ АД ОХРИД

Image

„ЕКСТРА БУС“ КАВАДАРЦИ

Image
0
+
Rail Logistics
0
+
Road
0
К
Transport
0
K
Services
mapa-patista.jpg

Facebook Slide LikeboxАвтобуска станица Прилеп
„Пелагонија Бус „ - ДООЕЛ Прилеп

Бул. Гоце Делчев бр. 79
7500 Прилеп, Македонија

avtobuskaprilep@gmail.com

avtobuska@bmoil.com.mk 

 

+389 (048) 400 307
+389 (075) 448 023

Copyright © Elkom Group 2024. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search