Контакт Информации

Почитувани посетители, Ви благодариме што не посетивте за сите дополнителни информации и прашања слободно контактирајте не на некој од наведените телефонски броеви или испратете е-маил порака.

Тel:
+389 (048) 400 307
+389 (075) 448 023
Адреса
 Автобуска станица Прилеп
„Пелагонија Бус „ - ДООЕЛ Прилеп
Бул. Гоце Делчев бр. 79
7500, Прилеп Македонија

Испратете Порака

mapa-patista.jpg

Facebook Slide LikeboxАвтобуска станица Прилеп
„Пелагонија Бус „ - ДООЕЛ Прилеп

Бул. Гоце Делчев бр. 79
7500 Прилеп, Македонија

avtobuskaprilep@gmail.com

avtobuska@bmoil.com.mk 

 

+389 (048) 400 307
+389 (075) 448 023

Copyright © Elkom Group 2024. | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk

Search